Adrian Ilie spune ca Steaua, la care va ocupa din sezonul viitor functia de manager general, cauta in continuare un portar, desi s-a ajuns deja la un acord cu Otelul Galati pentru achizitionarea lui Andrei Vatca. Dupa ce a aparut informatia potrivit
Adrian Ilie spune ca Steaua, la care va ocupa din sezonul viitor functia de manager general, cauta in continuare un portar, desi s-a ajuns deja la un acord cu Otelul Galati pentru achizitionarea lui Andrei Vatca. Dupa ce a aparut informatia potrivit careia Steaua ar fi interesata de Christian Abbiati, Adrian Ilie nu a infirmat aceasta varianta: "Steaua cauta portari de valoare, sunt mai multi pe lista. De unde or fi, buni sa fie. E greu sa aduci portari de calibru, pentru ca salariul ar trebui sa fie pe masura".
O alta varianta pare a fi portarul lui Livorno, Marco Amelia. Presedintele clubului Livorno, Aldo Spinelli, a declarat ca Steaua s-a aratat interesata de portarul formatiei sale, care a facut parte din lotul Italiei la Cupa Mondiala din 2006, din Germania. "Amelia este dorit din ce in ce mai mult. Mi l-au cerut Real Madrid si chiar Steaua Bucuresti", a spus Spinelli. Real Madrid si Steaua se alatura astfel altor cluburi care il vor pe Amelia, cum ar fi Palermo, Lazio si Atletico Madrid.
In lotul Stelei in sezonul 2006/2007 au fost portari Cornel Cernea, Carlos Fernandes, Marius Toma, Andrey Nazario si Cezar Lungu. Dintre acestia au aparat doar Cernea, Carlos si Andrey, evolutiile ultimilor doi fiind considerate, insa, nesatisfacatoare. La Carlos s-a renuntat imediat dupa incheierea turului, iar Andrey, care din iarna, de cand a fost achizitionat, a suferit doua accidentari la genunchi, ar urma sa nu mai faca parte din lotul Stelei in sezonul viitor. Ambii au venit cu sume de transfer de circa 600.000 de euro si au plecat gratis. Marius Toma si Cezar Lungu nu au jucat nici un meci oficial, ei fiind insa foarte tineri si jucand mai ales la echipa a doua a clubului. Dupa incheierea sezonului 2006/2007, Steaua a ajuns la un acord cu Otelul Galati in privinta achizitionarii lui Andrei Vatca, dar exista temeri ca nici aceasta nu va fi o solutie salvatoare din moment ce in sezonul trecut portarul a primit cele mai multe goluri din Liga 1!


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.