Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a suferit o interventie chirurgicala la inima, saptamina trecuta, intr-o clinica din Paris. "Nu e o operatie, este o interventie foarte simpla, se numeste coronaro-plastie, interventie care presupune eliminar
Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a suferit o interventie chirurgicala la inima, saptamina trecuta, intr-o clinica din Paris. "Nu e o operatie, este o interventie foarte simpla, se numeste coronaro-plastie, interventie care presupune eliminarea ingustarilor care se produc pe vasele de singe. Eu am mers la Paris pentru un control de rutina in urma unei interventii chirurgicale pe care am facut-o acum doi ani la Bucuresti. Interventie in urma careia mi-au fost introduse cinci stenturi. Acum mi-a fost introdus al saselea. Controlul a iesit pozitiv, cele cinci stenturi se prezinta bine", ne-a declarat Ion Iliescu. (C.O., C.S.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.