Intr-un interviu acordat crescatorilor de a€žiepurasi" de la Playboy, Bruce Willis a criticat modul in care guvernantii de la Washington abordeaza asa-numitul ''razboi impotriva drogurilor'
Intr-un interviu acordat crescatorilor de a€žiepurasi" de la Playboy, Bruce Willis a criticat modul in care guvernantii de la Washington abordeaza asa-numitul ''razboi impotriva drogurilor'', sustinand ca in loc sa treaca la arestari, autoritatile ar trebui sa gaseasca a€žmodalitati pentru rezolvarea problemelor sociale care ii determina pe narcomani sa isi caute refugiul in consumul de substante interzise", informeaza IMDb.com consultat de Rompres. Starul seriei a€žDie Hard" a precizat ca problema consumului de substante halucinogene este generalizata la nivelul intregii societati americane, apreciind ca razboiul declarat drogurilor de catre membrii administratiei de la Casa Alba este a€žo mare gluma proasta".  a€žPeste tot in lume exista persoane care abuzeaza de alcool sau droguri. In plus, alcoolul se bucura de publicitate la orice ora, in cadrul programelor televiziunilor, in paginile ziarelor si chiar in timpul intrecerilor sportive. In fiecare an, exista mai multi oameni care mor din cauza soferilor ce conduc sub influenta bauturilor alcoolice decat din orice alta cauza, dar aceasta problema continua sa fie ignorata. Marea intrebare la care trebuie sa raspunda insa autoritatile este ce-i determina pe acesti oameni sa bea sau sa se drogheze pana uita de ei?", a comentat Willis, adaugandu-se astfel vocilor tot mai numeroase de la Hollywood, care lanseaza atacuri dure la adresa echipei lui Bush Jr. Indiferent de tema abordata de vedetele celei de a 7-a arte, criticile para sa indice faptul ca republicanii si-au cam pierdut influenta in cetatea filmului. Nu cu mult timp in urma, insusi guvernatorul (republican) al Californiei, Arnold Schwarzenegger, si-a asumat rolul lui Brutus, calificandu-i drept iresponsabili pe colegii Condoleezzei Rice.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.