Reprezentantii companiei Plus Discount Romania SCS, filiala din Romania a companiei germane PLUS, au contactat, recent, conducerea Primariei municipiului Suceava in vederea obtinerii unui sprijin pentru amenajarea unui magazin PLUS. Suprafata de care
Reprezentantii companiei Plus Discount Romania SCS, filiala din Romania a companiei germane PLUS, au contactat, recent, conducerea Primariei municipiului Suceava in vederea obtinerii unui sprijin pentru amenajarea unui magazin PLUS. Suprafata de care cei de la PLUS au nevoie pentru amenajarea unui hipermarket in Suceava este intre 4.000 si 7.000 de metri patrati, din care suprafata magazinului este de 1.500 de metri patrati iar restul este destinata cailor de acces si locurilor de parcare. "In termen de sase luni dorim sa avem in orasul dumneavoastra un magazin", se arata in comunicatul trimis primarului Ion Lungu si Consiliului Local Suceava de catre PLUS Discount Romania SCS. Potrivit acestui comunicat, locatia identificata de aceasta firma este curtea Spitalului Judetean de Urgenta "Sfantul Ioan cel Nou" de la Suceava. Initial, au cautat spatii in cartierul Burdujeni, numai ca locatia pe care o identificasera ca posibila pentru un hipermarket urma sa fie construit hipermarketul Billa. Cei de la PLUS vor sa se asocieze cu municipalitatea in sensul ca aceasta sa contribuie cu terenul iar firma sa construiasca magazinul si parcarile aferente. Totodata, cei de la PLUS vor sa sprijine orice proiect al Primariei si Consiliului Local Suceava cu suma de 300.000 de euro, disponibila din momentul semnarii contractului de asociere.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.