Pilotul lui Mclaren Mercedes va castiga mai multi bani decat Michael Schumacher. Lewis Hamilton, care si-a facut debutul in Formula 1 anul acesta, este lider in clasamentul general, dupa sase etape. "Mi-am implinit visul, este cel mai spectacu

Pilotul lui Mclaren Mercedes va castiga mai multi bani decat Michael Schumacher. Lewis Hamilton, care si-a facut debutul in Formula 1 anul acesta, este lider in clasamentul general, dupa sase etape. "Mi-am implinit visul, este cel mai spectaculos sport cu motor din lume", a spus tanarul "leu". Specialistii englezi in marketing spun ca Hamilton va deveni cel mai bogat sportiv britanic din toate timpurile, daca continua in ritmul in care a inceput. Daca va castiga titlul mondial, "driverul" de culoare va ajunge sa castige peste 75 de milioane de euro pe an, din salariu si din publicitate. Hamilton l-ar depasi, astfel, pe Michael Schumcaher. Cel mai titrat campion din istoria Formulei 1 castiga putin peste 50 de milioane de euro pe an. Britanicul ar egala cifre considerate tabu pentru un sportiv european, atinse doar de Tiger Woods si Michael Jordan. Pilotul lui Mclaren Mercedes, care are un salariu de aproape 400.000 de euro in prezent, va avea trei aparitii publice pentru Mercedes si Exxon Mobil in New York, inaintea cursei de la Indianapolis, din weekendul acesta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.