Patronul Stelei a contestat titlul de "campioana transferurilor" primit de Dinamo, afirmand ca a cheltuit de trei ori mai mult decat "cainii".
Gigi Becali nu a suportat mai mult de doua zile titlul de "campioana a transferurilor" primit de Dina
Patronul Stelei a contestat titlul de "campioana transferurilor" primit de Dinamo, afirmand ca a cheltuit de trei ori mai mult decat "cainii".
Gigi Becali nu a suportat mai mult de doua zile titlul de "campioana a transferurilor" primit de Dinamo din partea presei, iar ieri a iesit la atac. "In ultimele zile, vezi Doamne ca Dinamo e campioana si la transferuri. Pana acum am dat eu, inclusiv Neaga, trei milioane. Dinamo a dat un milion. Eu zic ca Neaga e mai valoros decat Zicu. Zicu e jucator bun, dar o sa vedem daca da randament mai mare decat Neaga. Valoarea e cat s-a dat pe el. Sa fie sanatosi, sa ramana campioni la transferuri", a comentat patronul Stelei. Tot la capitolul veniri, Becali a precizat ca s-a inteles verbal cu Ifeany Emeghara, care va semna cu Steaua cand va ajunge in tara. "Transferul lui Emeghara s-a finalizat. Am si platit banii astazi (n.r. ieri). Contractul lui va fi 135.000 de euro, daca vrea. Inca nu a semnat jucatorul, deoarece e plecat. Am vorbit cu el la telefon. Ii dam exact contractul care il avea la Timisoara, 135.000. A fost de acord", a precizat Becali. Acesta a vorbit si despre jucatorii care vor pleca de la Steaua. "A vorbit Argaseala cu impresarul lui Elton si urmeaza sa vina joi pentru clarificarea situatiei. E la mijloc viata unui fotbalist si nu ne putem bate joc de el. Sa-mi dea 500.000 si sa-l duca inapoi in Brazilia.", a spus Becali. Acesta a anuntat ca nu lasa nici un eurocent din pretul de 2,5milioane de euro solicitat pentru Cyril Thereau, dorit de FC Bruges. Becali s-a declarat de acord cu ideea ca Ionut Lupescu sa aiba in sarcina delegarile arbitrilor la meciurile din Liga I. "Cel mai bine. Lupescu e un baiat despre care nu poti sa spui ca e corupt. Il vad om serios, care vrea sa faca ceva, si delegarile sunt un lucru foarte important. Lupescu nu o sa mai faca delegarile cum ii convine unui conducator de club, il stiti voi bine. Pana acum facea delegarile Borcea, dar nu cred ca ii mai face pe plac Lupescu, chiar daca e dinamovist. Lupescu e serios. E posibil sa ma insel, dar nu cred sa fie corupt", a afirmat Becali. Patronul Stelei a comentat acuzatiile de reinviere a Cooperativei, dupa ce Gloria Buzau a intrat in sfera sa de influenta, iar Dinamo incearca sa preia Dacia Mioveni prin intermediul lui Gigi Netoiu. "Nu am nici o problema, ce, batea Mioveniul pe Dinamo? Lua puncte de la ei? Oricum, ca sa nu mai avem surprize le excludem si se implica unul colo, unul colo si gata. E mic procentul ca Buzaul sa bata pe Steaua sau Mioveniul pe Dinamo. Ce, campionatul asta o sa depinda de Buzau sau Mioveni? Ion Viorel o sa faca echipa la Buzau. Costel Bucur (n.r. noul patron al Gloriei, bun prieten al lui Becali) nu prea se pricepe la fotbal si nu o sa se implice prea tare. O sa dau si eu sfaturi, asa cum vor da astia de la Dinamo la Mioveni. Nu trebuie sa ajutam astia mai mari pe astia mai mici? Buzaul o sa joace pe bune si cu Steaua, pentru ca Bucur e baiat ambitios", a declarat Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.