Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a prezentat astazi, in Comisia parlamentara pentru controlul SRI, raportul privind notele scrise de mana a prim-adjunctului Serviciului de Informatii, Florin Coldea, cu privire la anumiti jude
Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a prezentat astazi, in Comisia parlamentara pentru controlul SRI, raportul privind notele scrise de mana a prim-adjunctului Serviciului de Informatii, Florin Coldea, cu privire la anumiti judecatori ai Curtii Constitutionale.

George Maior a precizat ca SRI nu a desfasurat activitati de politie politica. "Ancheta nu poate proba ca cineva a transmis deliberat sefului PSD, Mircea Geoana, aceste biletele", a precizat seful SRI, preluat de Realitatea TV.

Maior a mai spus ca raportul pe care l-a prezentat astazi considera ca au existat deficiente de ordin administrativ. De aceea, seful SRI a sustinut ca cei gasiti vinovati vor primi sanctiuni disciplinare si administrative. Radu Stroe, presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, a sustinut ca rezultatele anchetei vor fi prezentate martea viitoare, dupa ce seful SRI va prezenta raportul final al anchetei interne. Stroe a precizat ca rolul Comisiei este acela de a informa Parlamentul, nu de a sanctiona.

"Noi nu punem sub semnul intrebarii seriozitatea SRI, ci doar neglijenta unor angajati", a spus Radu Stroe, sustinand ca cel mai grav este faptul ca acele biletele au fost pierdute.



Liderul PSD Mircea Geoana a prezentat biletelele in timpul campaniei pentru referendum si a calificat documentul drept dovada a faptului ca presedintele Traian Basescu ar folosi informatiile SRI pentru a-i santaja pe magistrati.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.