>> Actiunile Transelectrica erau tranzactionate, ieri, la Bursa de Valori Bucuresti la 47 lei.
Pentru a primi actiuni de la Transelectrica, fostii proprietari de imobile nationalizate trebuie sa prezinte titlurile de proprietate in original. Sol
>> Actiunile Transelectrica erau tranzactionate, ieri, la Bursa de Valori Bucuresti la 47 lei.
Pentru a primi actiuni de la Transelectrica, fostii proprietari de imobile nationalizate trebuie sa prezinte titlurile de proprietate in original. Solicitantii pot depune, incepand de astazi, aceste acte la Comisia interna de aplicare a Legii 10/2001, prin registratura Ministerului Economiei si Finantelor, situata in Calea Victoriei nr. 152 din Bucuresti. Surse din minister au declarat ca notificarea fostilor proprietari a fost finalizata, iar din cele 700 de persoane 600 au acceptat sa primeasca actiuni la compania de transport a energiei electrice. Restul fostilor proprietari nu pot primi actiuni fie pentru ca le-au pierdut fie pentru ca le-au cedat la Fondul Proprietatea. In urma cu o luna, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a declarat ca titlurile Transelectrica ce vor fi acordate ca despagubire fostilor proprietari de imobile nationalizate reprezinta 4,09% din capitalul firmei. Valoarea nominala a titlurilor este de 29,9 milioane de lei, ele valorand pe piata peste 43 milioane de euro conform ultimelor cotatii ale actiunilor la Bursa de Valori Bucuresti. Proprietarii vor primi un anumit numar de actiuni, valoarea unui titlu fiind stabilita la 31,54 lei.

9.00 termen in dosarul rompetrol
Tribunalul Bucuresti
Magistratii Tribunalului judeca un nou termen in dosarul Rompetrol. Printre cei trimisi in judecata se numara: Dinu Patriciu, Alexandru Bucsa, Petrica Grama, Sorin Pantis.

13.00 "fenomenul piata universitatii"
Sediul asociatiei
Dezbaterea este organizata de Asociatia 21 Decembrie 1989 cu prilejul comemorarii a 17 ani de la mitingul anticomunist din Piata Universitatii.

14.00 ce cred romanii?
Sediul Cartel ALFA
Centrul Parteneriat pentru Egalitate lanseaza rezultatele sondajului care are ca tema opiniile romanilor despre varsta de pensionare a femeilor si barbatilor si despre pensiile private obligatorii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.