O fetita de doi ani din Drobeta Turnu Severin a murit inecata luni seara, in jurul orelor 20.00, intr-un bazin colector din curtea unui imobil de pe o strada din municipiu. Dorind sa se joce cu niste pestisori, micuta s-a inecat in apa care nu depas
O fetita de doi ani din Drobeta Turnu Severin a murit inecata luni seara, in jurul orelor 20.00, intr-un bazin colector din curtea unui imobil de pe o strada din municipiu. Dorind sa se joce cu niste pestisori, micuta s-a inecat in apa care nu depasea 25 de centimetri, intr-un moment de neatentie al mamei sale. Cu toate eforturile medicilor, fetita nu a putut fi salvata.

Incercand sa se joace cu doi pesti, Letitia Constantinescu s-a prins cu capul in bazinul unui robinet de curte si s-a inecat in apa care nu depasea 25 de centimetri. Mama fetitei venise in vizita la niste prieteni si, intr-un moment de neatentie, copilul s-a aplecat sa se joace cu niste pesti care erau in bazinul colector din ciment al robinetului. Ghinionul teribil a facut ca fetita sa ramana prinsa cu capul in apa, mainile pe langa ea si picioarele in sus. „La orele 19.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.