Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a apreciat, marti, drept "ridicola" noua conceptie de monitorizare in trafic a soferilor indisciplinati. In urma cu o zi, ministrul a cerut sefului Politiei Romane, Valentin Fatuloiu, s
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a apreciat, marti, drept "ridicola" noua conceptie de monitorizare in trafic a soferilor indisciplinati. In urma cu o zi, ministrul a cerut sefului Politiei Romane, Valentin Fatuloiu, sa argumenteze urgent decizia. "Ceea ce va pot spune cu certitudine este ca nu sunt de acord cu privire la formula de supraveghere de catre politistii in civil a traficului, fotografiind si filmand. Mie mi se pare o chestiune ridicola pentru care, evident, n-am sa fiu de acord", a afirmat, marti, ministrul Cristan David, la radio Guerilla, informeaza Mediafax. Totodata, ministrul a facut referire si la alte propuneri de modificare a normelor circulatiei rutiere, prezentate recent de chestorul principal Dan Valentin Fatuloiu.
"Eu nu sunt de acord in totalitate cu propunerile care au fost facute. In principiu asa cum am spus, ne putem gandi daca ar fi sa interzicem detectoarele de radar la masuri complementare, dar acest lucru inca trebuie discutat, nu este o decizie finala. Insa as vrea sa spun ca sunt si alte masuri pe care le sustin si care tin de relaxare, respectiv ridicarea limitei de viteza, acolo unde conditiile de trafic si de carosabil o permit. Este vorba si de conditiile de reexaminare (...) pentru carnetul de conducere. Deci aici sunt elemente sa zicem de optimism, sunt lucruri care sunt in perspectiva de a fi considerate mai lejere. Dar asupra chestiunii cu detectoarele de radar trebuie inca sa discutam", a sustinut ministrul Internelor si Reformei Administrative.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.