Gradinita cu orar prelungit "Mugurel" din Constanta a gazduit ieri etapa judeteana a concursului "Micii sanitari". Este pentru prima data cand se ajunge la aceasta etapa, iar pentru anii viitori organizatorii doresc sa extinda concursul la nivel nati
Gradinita cu orar prelungit "Mugurel" din Constanta a gazduit ieri etapa judeteana a concursului "Micii sanitari". Este pentru prima data cand se ajunge la aceasta etapa, iar pentru anii viitori organizatorii doresc sa extinda concursul la nivel national. La concurs au participat 4 echipe, reprezentante ale gradinitelor "Lumea povestilor" din Constanta, Gradinita nr. 3 din Mangalia, Gradinita "Sf. Maria" din Cumpana si Grdinitele "Tic Pitic" si "Prichindel" din Harsova. Copiii au trecut prin sapte probe, printre care unele de cunostinte si deprinderi igienico-sanitare. Castigatorii concursului au fost reprezentantii gradinitei din localitatea Cumpana. Conform directorului de la filiala din Constanta a Crucii Rosii, Carmen Lungu, educatoarele si asistentele din gradinite au inceput pregatirea participantilor cu cateva saptamani inainte. La concurs au fost invitati reprezentanti ai Inspectoratului scolar Judetean Constanta si ai Filialei de Cruce Rosie Constanta. Actiunea a avut loc sub coordonarea Elenei Stan, directoarea Gradinitei Mugurel. Copiii au primit de la sponsori la sfarsitul concursului diplome si premii ce constau in bauturi racoritoare si obiecte de ingrijire personala.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.