Astazi va vin in minte tot felul de persoane si situatii din trecutul dvs. Mustrarile de constiinta nu va dau pace. Va copleseste vina unor fapte trecute.

Veti considera intolerabil daca cineva din anturajul apropiat uita o zi de nastere
Astazi va vin in minte tot felul de persoane si situatii din trecutul dvs. Mustrarile de constiinta nu va dau pace. Va copleseste vina unor fapte trecute.

Veti considera intolerabil daca cineva din anturajul apropiat uita o zi de nastere sau sarbatorirea unui eveniment important.

Dificultati in a discrimina intre realitate si fictiune, imaginatia va cauzeaza confuzii atunci cand sunteti pus fata in fata cu faptele. Aveti tendinta sa modelati adevarul ca sa devina tolerabil emotional pentru dvs.

Nu fugiti de responsabilitati si nu va simtiti persecutat de ele. Zi propice studierii comportamentului uman. Un mare dusman al succesului dvs poate fi astazi frica irationala de necunoscut. Aveti nevoie de aprobarea celorlalti. Daca aveti dubii, ar fi bine sa va retrageti la timp. Nu credeti decat ceea ce vedeti.

Neintelegerile cu partenerul par sa ia amploare, deoarece este foarte greu sa stabiliti limitele independentei dvs in cadrul unui cuplu.. Atentie la infectii si la mancarurile reci.

Cop iii vor fi o sursa de bucurie astazi, va veti afla in ipostaza de frate mai mare. Expresia creativa poate fi limitata de restrictiile emotionale.




Berbec
Dati mai mult credit constantei sentimentelor. A venit ziua scadentei.Veti fi pus in fata unor conflicte mai vechi care revin in viata dvs cu maxima intensitate.
Nu va impacientati, incercati sa va mentineti calmul, insa totodata stiti ca nu puteti ramane indiferent. Pentru a evita orice complicatii inutile, ganditi de doua ori inainte de a lua o hotarare. Aduceti mai multa blandete si sensibilitate comportamentului dvs.

Taur
Astazi va sustineti punctul de vedere cu multa convingere. Aveti insa un cuvant bun de spus despre fiecare. Sunteti siguri pe sentimentele dvs pentru persoana iubita si ar fi bine sa o lasati sa afle acest lucru. Nu va place sa vi se spuna ce aveti de facut, si nici sa se faca presiuni asupra dvs. Veti face concesii numai cand si cui doriti dvs. Nu acceptati propuneri cu grad mare de risc.

Gemeni
Veti fi supus unor modificari prin care personalitatea dvs va fi radical transformata. Nu deveniti arogant fata de cei care au mai putine informatii ca dvs. Incercati mai degraba sa-i ajutati, potentand calitatile dvs de tutore. In fond, nimeni nu este perfect informat.
Daca va simtiti foarte solicitat, scapati de rutina zilnica plecand intr-o vacanta binemeritata dupa toata agitatia din ultima periooada.

Rac
Evitati iubirile senzuale sau cele care au la baza un interes material. Va fascineaza misterul si preocuparea pentru ocult. Apare insa un conflict intre dorintele interioare si factorii externi. Incercati sa le aduceti la un numitor comun.
Va preocupa ideea de face o noua specializare, stimulandu-i si pe altii sa-si largeasca sfera de preocupari. Totul este filtrat astazi prin planul emotional.

Leu
Nu exagerati in a va solicita partenerul! Nu incercati sa-i convingeti pe ceilalti de sinceritatea dvs, nu le aratati aprecierea, deoarece veti da impresia ca doriti ceva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.