O femeie de 54 de ani, din comuna ilfoveana Tintesti a cazut, luni noapte, intr-o groapa unde a ramas captiva mai bine de 13 ore. Pompierii au fost chemati sa intervina la noua ore de la producerea incidentului. Ajunsi la fata locului acestia

O femeie de 54 de ani, din comuna ilfoveana Tintesti a cazut, luni noapte, intr-o groapa unde a ramas captiva mai bine de 13 ore. Pompierii au fost chemati sa intervina la noua ore de la producerea incidentului. Ajunsi la fata locului acestia au constatat ca femeia nu mai avea aer si i-au administrat de urgenta oxigen. Pentru recuperarea victimei a fost necesara saparea unei altei gropi si, printr-un tunel de corespondenta, pompierii au deblocat picioarele femeii, intepenite in pamant. Dupa patru ore de munca, timp in care rudele victimei au facut presiuni asupra militarilor, femeia a fost recuperata si transportata in stare de soc la spital.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.