>> Aliatii isi scot ochii si demasca putregaiul Fisc - Universitatea "Petre Andrei".

>> Prof. univ. dr. Niculae G. Niculescu l-a atacat cu denunt
la DNA pe Anton Dobos.

Razboiul academic de la Iasi a intrat intr-o noua faz
>> Aliatii isi scot ochii si demasca putregaiul Fisc - Universitatea "Petre Andrei".

>> Prof. univ. dr. Niculae G. Niculescu l-a atacat cu denunt
la DNA pe Anton Dobos.

Razboiul academic de la Iasi a intrat intr-o noua faza, aceea in care aliatii din aceeasi tabara se devoreaza intre ei. Prof. univ. dr. Niculae G. Niculescu, rectorul invalidat de mai multi ministri ai Educatiei l-a atacat cu denunt la DNA chiar pe propriul aliat, Anton Dobos, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Iasi.
In urma cu cinci ani, actualul director de la Fisc era ofiter de credite la Banca Comerciala Romana, filiala Iasi. In aceasta calitate, Anton Dobos a aprobat un credit de aproape 600.000 de dolari pentru firma deputatului PSD, Paul Neamtu, Moldrom Iasi. Creditul era gajat cu sediul din bulevardul stefan cel Mare si Sfant al Universitatii "Petre Andrei", gajul fiind contrasemnat de ordonatorul de credite al universitatii, rectorul Elena Niculescu, nevasta lui Niculae Niculescu. Impreuna cu Laurentiu Astefanei, directorul BCR Iasi, si Toader Iliescu, Anton Dobos a fost cercetat de Departamentul National Anticoruptie pentru ca nu a urmarit modul in care a fost folosit creditul de 597.266 USD, fiind acum in atentia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.