Presedintele Traian Basescu s-a cazat, in cursul serii de marti, la vila de protocol din statiunea Neptun, potrivit unor surse din Primaria Municipiului Mangalia, citate de Rompres. Se pare ca Traian Basescu va petrece anul acesta mai mult timp
Presedintele Traian Basescu s-a cazat, in cursul serii de marti, la vila de protocol din statiunea Neptun, potrivit unor surse din Primaria Municipiului Mangalia, citate de Rompres. Se pare ca Traian Basescu va petrece anul acesta mai mult timp pe litoral, dar nu neaparat in vacanta.Presedintele are la dispozitie la resedinta oficiala din Neptun un cabinet de lucru cu toate cele necesare pentru a-si desfasura activitatile curente. In plus, la vila de la Neptun a fost amenajat un cabinet de fizioterapie si tratament balnear, unde seful statului isi va putea face recuperarea fizica prescrisa de medici dupa operatia de hernie de disc. Administratia Prezidentiala nu a confirmat, pana la ora transmiterii acestei stiri, informatia potrivit careia Traian Basescu se afla la Neptun.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.