Ministerul Sanatatii este reprezentat in procesul intentat de fostul director al Spitalului Judetean Focsani de catre avocatul vrancean Dorin Filote.

Liberal cu state vechi, filote si-a aparat colegii de partid in toate procesele pe care l
Ministerul Sanatatii este reprezentat in procesul intentat de fostul director al Spitalului Judetean Focsani de catre avocatul vrancean Dorin Filote.

Liberal cu state vechi, filote si-a aparat colegii de partid in toate procesele pe care le-au avut pana la acest moment, cel mai de notorietate fiind procesul in care s-a judecat tentativa de debarcare a lui Marian Oprisan din fruntea CJ. La termenul care a avut loc zilele trecute la Curtea de Apel Galati, proces in care fostul director al Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon", doctorul Nicolae Moise, cere suspendarea executarii ordinului prin care a fost destituit de la conducerea unitatii, Filote a cerut termen sa ia la cunostinta dosarul. Doctorul Moise spune ca tocmai acest lucru constituie dovada faptului ca demiterea sa nu a fost decat o "mascarada politica". "Este clar ca este o mascarada politica dirijiata de Sapunaru pentru a-si arata muschii. Este inadmisibil ca un ministru al Sanatatii sa angajeze un avocat in conditiile in care are la dispozitie un birou juridic. si mai ales intr-un umil proces de suspendare a unui ordin de ministru. Intamplator acest avocat angajat este chiar un membru al PNL Vrancea", ne-a declarat doctorul Moise.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.