Politistii si procurorii ieseni au hotarat sa extinda cercetarile in cazul afaceristului botosanean ucis de doi studenti din Iasi. Anchetatorii au luat la puricat un cunoscut site de matrimoniale, pe care Alina Horeanu ar fi avut postata o casuta. Pr
Politistii si procurorii ieseni au hotarat sa extinda cercetarile in cazul afaceristului botosanean ucis de doi studenti din Iasi. Anchetatorii au luat la puricat un cunoscut site de matrimoniale, pe care Alina Horeanu ar fi avut postata o casuta. Prin intermediul acesteia, studenta ar fi racolat in trecut mai multi barbati pentru a intretine relatii sexuale, unul dintre acestia fiind si Daniel Mancas, botosaneanul ucis cu sange rece intr-un apartament din Iasi. Misiunea oamenilor legii de a descoperi profilul tinerei prin care si-a "agatat" victima este cu atat mai dificila cu cat, in timpul anchetei, Alina Horeanu si-ar fi sters contul de pe site. "A recunoscut ca in acest mod l-a 'intalnit>> pe Daniel Mancas. Mai multe detalii nu a vrut sa ofere", a precizat unul dintre anchetatorii care se ocupa de caz. In aceasta situatie, politistii s-au vazut nevoiti sa ceara ajutor de la administratorii site-ului. Potrivit unor ofiteri din cadrul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Iasi, Alina Horeanu a prestat numeroase servicii sexuale pe video-chat.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.