Daca v-ati gandit zilele astea sa va bucurati de vreo calatorie in strainatate si sa incercati sa va faceti o rezervare la agentiile din Bucuresti, aveti grija sa nu luati teapa! Pentru ca o data ce veti suna si veti spune ca doriti un bilet, la Prag
Daca v-ati gandit zilele astea sa va bucurati de vreo calatorie in strainatate si sa incercati sa va faceti o rezervare la agentiile din Bucuresti, aveti grija sa nu luati teapa! Pentru ca o data ce veti suna si veti spune ca doriti un bilet, la Praga, spre exemplu, la celalalt capat al firului o doamna amabila va va spune in prima instanta ca sunteti fericitul posesor al unui bilet (platit normal din propriul buzunar). Dupa care, cand  veti  "avea pretentia" sa vi se faca o rezervare de loc, deja incepeti sa deranjati cam mult. Biletul il veti primi de la agentie, dar pentru un loc in tren va trebui sa "negociati" cu nasul. Si asta deoarece de vreo cateva zile bune agentiile noastre de voiaj, care, chipurile,  servesc cum nu se poate mai bine interesele calatorilor, au sistemul de operare pentru realizarea rezervarilor nefunctionabil. Dupa ce am sunat la vreo cateva astfel de agentii am primit, invariabil, acelasi raspuns: "Asta este situatia, momentan astea sunt conditiile. Ce putem face daca nu ne merge reteaua? Speram ca situatia sa reintre in normal". Bine, bine, dar pana atunci cine ii garanteaza calatorului ca odata ajuns  in gara nu ramane cu biletul in buzunar si cu buza umflata? Adica, mai pe romaneste, cu un loc, dar... in picioare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.