Luni, 11 iunie, fanii RBD au avut parte de o emisiune speciala in care au fost invitati membrii celebrei formatii. In randul femeilor cu varste intre 15 si 49 de ani din mediul urban, Rbdmania ACASA, prezentata de Adela Popescu si Cabral, a fo

Luni, 11 iunie, fanii RBD au avut parte de o emisiune speciala in care au fost invitati membrii celebrei formatii. In randul femeilor cu varste intre 15 si 49 de ani din mediul urban, Rbdmania ACASA, prezentata de Adela Popescu si Cabral, a fost lider de piata cu o medie de audienta de 3,9 puncte.
Adela a avut foarte mari emotii pentru ca a prezentat pentru prima data o emisiune in direct. "Cei de la RBD sunt exact cum ma asteptam, volubili, spontani si foarte naturali. In aceasta ipostaza, noua pentru mine, Cabral m-a ajutat cu experienta lui, a fost tot timpul pozitiv si
m-a sustinut. Atunci cand am trecut prin momente mai dificile, imi spunea din priviri ca e o.k. si ma ajuta sa mergem mai departe", spune Adela.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.