Multa lume a laudat atitudinea PSD de la votul motiunii de cenzura a PD. Parea ca Mircea Geoana a ales solutia ideala pentru a pastra aparenta de neutralitate in conflictul dintre democrati si liberali. Ce putea fi mai clar decat sa rezolve integram
Multa lume a laudat atitudinea PSD de la votul motiunii de cenzura a PD. Parea ca Mircea Geoana a ales solutia ideala pentru a pastra aparenta de neutralitate in conflictul dintre democrati si liberali. Ce putea fi mai clar decat sa rezolve integrame in timp ce se imparteau bilele pentru vot, gest ce sugereaza clar ca mesajul PSD este: „va certati intre voi, spalati-va pe cap cu motiunea voastra!“.

Totusi, evolutia situatiei din interiorul PSD ma face sa ma gandesc si la alte scenarii. Unul pare a fi cel mai plauzibil. Agitatia din ultimele luni a dat aripi si sperante multor social-democrati care chiar au crezut ca vor participa la guvernare. Nu e usor sa visezi la un post in administratia centrala doar pentru ca ii vezi pe sefii tai la televizor spunand ca li se cuvine intregul Cabinet si apoi sa te trezesti ca „interesul de partid“ iti cere sa mai ramai in Opozitie. Nu e usor nici pentru cei care, dupa referendum, s-au vazut nominalizati la Justitie, Interne, SIE sau chiar pentru functia de premier.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.