Jenny Masche, in varsta de 32 de ani, din Phoenix, Arizona, a devenit fericita mamica a nu mai putin de sase copii o data. Femeia a nascut pe 11 iunie la spitalul Banner Good Samaritan si s-a bucurat ca are trei fetite si trei baieti. Copiii s

Jenny Masche, in varsta de 32 de ani, din Phoenix, Arizona, a devenit fericita mamica a nu mai putin de sase copii o data. Femeia a nascut pe 11 iunie la spitalul Banner Good Samaritan si s-a bucurat ca are trei fetite si trei baieti. Copiii s-au nascut cu zece saptamani inainte de termen si cinci dintre ei cantaresc mai putin de 1,36 de kilograme. Acestia se afla in prezent intr-o rezerva speciala si sunt ajutati sa respire mai usor cu ajutorul aparatelor, avand plamanii insuficient dezvoltati. Medicii care se ocupa de cazul lor au declarat ca medicamentele administrate mamei au avut efecte secundare asupra bebelusilor care sunt din cale afara de somnorosi. Dupa toate estimarile, cei sase copii ai familiei Masche vor parasi spitalul in sase-opt saptamani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.