Recunoastere pentru Platini Presedintele UEFA, Michel Platini, a primit ieri-seara la Bruxelles Premiul European pentru Comunicare, oferit de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare. Platini a fost premiat pentru decizia de a permit
Recunoastere pentru Platini Presedintele UEFA, Michel Platini, a primit ieri-seara la Bruxelles Premiul European pentru Comunicare, oferit de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare. Platini a fost premiat pentru decizia de a permite accesul mai multor echipe din estul Europei in calificarile pentru grupele Ligii Campionilor, precum si pentru campania zero toleranta fata de manifestarile rasiste de pe stadioane.
(Irina Cristea, Bruxelles) Andrei Pavel l-a invins in primul tur la Halle pe Olivier Rochus Tenismanul Andrei Pavel (foto), care a beneficiat de retragerea lui Roger Federer, s-a calificat in turul 2 al turneului de la Halle dupa ce l-a invins pe belgianul Olivier Rochus cu 6-3, 7-6 (7/5). In faza urmatoare, "Cneazul" il va intalni pe finlandezul Jarkko Nieminen. UTA. Dupa ce l-a transferat, ieri, pe mijlocasul Florin Dan, UTA intentioneaza sa-l ia de la CFR Cluj si pe atacantul Octavian Chihaia. La reunirea lotului aradean, la 18 iunie, vor absenta 6 jucatori care au evoluat in sezonul trecut. Brazilianul Thiago si portughezul Andrade au fost pusi, iar Simion, Tudose, Rusu si Apostol se vor intoarce la echipele de la care au fost imprumutati. Pentru postul de director tehnic este vizat Paul Cazan.  HANDBAL. Meciul cu Suedia, programat duminica, la Constanta, ar putea fi ultimul pe banca nationalei masculine pentru antrenorul Lucian Rasnita. Presedintele FRH, Cristian Gatu, a declarat ca a ajuns la un acord cu Rasnita ca in cazul ratarii calificarii la Europene contractul acestuia sa se incheie. "Momentan nu avem nici o varianta pentru postul de antrenor principal", a spus Gatu.  ITALIA. Gazzetta dello Sport a anuntat ca pe lista de achizitii a echipei AS Roma se afla si romanul Adrian Pit, de la formatia elvetiana de liga secunda Bellinzona. Pentru inlocuirea lui Cristi Chivu, Roma il doreste pe brazilianul Juan, de la Bayer Leverkusen.  GLORIA BUZAU. Viorel Ion antrenorul-jucator cu care formatia buzoiana a promovat in Liga 1 dupa 20 de ani, va ocupa in sezonul urmator functia de manager general, iar secundul sau, Ilie Stan, va fi antrenor principal. Secunzi au fost numiti Ion Basalac si Romica Bunica, ultimul fiind golgeterul echipei in liga secunda. Viorel Ion (40 de ani) va fi si jucator, el urmand sa se retraga, la fel ca si Bunica, la meciul de acasa, cu Steaua.  CFR CLUJ. Noul tehnician din Gruia, Ioan Andone, a declarat ca echipa sa are cel mai valoros lot din Liga 1 si se poate bate pentru titlul de campioana: "Am luat acest angajament ca pe o provocare, pentru ca CFR are obiective indraznete. Daca mi se cerea sa termin campionatul in primele sase sau primele patru, nu acceptam. Mie imi place sa risc. Veti spune ca sunt subiectiv, dar consider ca am cel mai valoros lot din campionat".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.