A saptea zi de festival aduce in principal reluari ale filmelor prezentate zilele trecute, dar si cateva filme noi. Cei care nu au avut ocazia sa asiste la premiera "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" o vor putea face astazi, de la ora 20.30, la cinema R
A saptea zi de festival aduce in principal reluari ale filmelor prezentate zilele trecute, dar si cateva filme noi. Cei care nu au avut ocazia sa asiste la premiera "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" o vor putea face astazi, de la ora 20.30, la cinema Republica. De la aceeasi ora, la Arta, va rula filmul Ninei Davenport. "Operatiunea cineastul", un film care exploreaza delicatele relatii dintre America si lumea araba, dupa razboiul din Irak. De la ora 15, la Victoria, spectatorii se vor putea intalni cu productia lui Radu Muntean, "Hartia va fi albastra", un film despre debusolarea si confuzia din zilele tulburi ale Revolutiei romane. De la ora 21.30, daca vremea o va permite, la Echinox este programata proiectia in aer liber a filmului "Zece canoe", al regizorului Rolf de Heer, primul lungmetraj realizat cu si despre aborigeni, in dialectul ganalbingu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.