A doua editie a Salonului Cartii Bookfest s-a deschis ieri dimineata, aducand la Romexpo peste 200 de expozanti si 450 de lansari de carte. Vizitatorii, care sunt asteptati in numar de peste 70.000, vor putea cumpara carti cu cel putin 10-20% reduce
A doua editie a Salonului Cartii Bookfest s-a deschis ieri dimineata, aducand la Romexpo peste 200 de expozanti si 450 de lansari de carte. Vizitatorii, care sunt asteptati in numar de peste 70.000, vor putea cumpara carti cu cel putin 10-20% reducere. Targul are loc la Romexpo, in pavilionul central, iar intrarea este libera pentru public. Acesta va fi monitorizat pe baza unor sondaje realizate de firma Leo Burnett si va fi anuntat la finalul targului. Bugetul Bookfest este de 230.000 de euro, din care Ministerul Culturii a acordat 47.000 de euro pentru a acoperi o parte din chiria spatiului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.