Elena Udrea a declarat in emisiunea "Stirea zilei" de la Antena 3 ca solutia politica propusa de presedintele Basescu (guvern PD-PNL-PLD fara Tariceanu premier) este mai mult decat realizabila, relateaza Hotnews.ro. Udrea a spus  ca probabil PNL
Elena Udrea a declarat in emisiunea "Stirea zilei" de la Antena 3 ca solutia politica propusa de presedintele Basescu (guvern PD-PNL-PLD fara Tariceanu premier) este mai mult decat realizabila, relateaza Hotnews.ro. Udrea a spus ca probabil PNL ii va retrage sprijinul politic lui Calin Popescu Tariceanu, existand semnale in acest sens, fie PSD va vota motiunea de cenzura a PD sau va depune propria motiune si guvernul Tariceanu cade, scrie Hotnews.ro.
Varianta unui guvern cu Mircea Geoana ca premier este exclusa, potrivit Elenei Udrea. Fostul consilier presidential a declarat ca Traian Basescu nu va trada asteptarile electoratului si nu-l va numi pe acesta in functia de premier. "PSD va reveni la guvernare doar daca Calin Popescu Tariceanu ii accepta in echipa sa", a declarat Udrea.
Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, a intervenit telephonic in emisiune si a spus ca pozitia lui Tariceanu nu este amenintata de nimeni in PNL, fiind liderul ales si recunoscut al acestui partid. Nicolai spune ca orice nou guvern va fi posibil dar numai avandu-l in frunte pe Calin Popescu Tariceanu.
La randul sau, vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu, a declarat telefonic ca PSD nu a primit si nu a formulat nicio oferta concreta in legatura cu structura guvernului, informeaza Hotnews. PSD nu a cerut nimic del a PNL si nu a primit nicio oferta de la presedintele Basescu, a declarat Diaconescu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.