Politistii si procurorii criminalisti din Bucuresti si Arad au inceput, ieri, sa caute cadavrele a doua femei disparute in urma cu zece ani, dupa ce un detinut din Penitenciarul Rahova ar fi recunoscut ca le-a omorat si le-a sectionat cadavrele, ind
Politistii si procurorii criminalisti din Bucuresti si Arad au inceput, ieri, sa caute cadavrele a doua femei disparute in urma cu zece ani, dupa ce un detinut din Penitenciarul Rahova ar fi recunoscut ca le-a omorat si le-a sectionat cadavrele, indicand locul in care trupurile acestora au fost ascunse. Astfel, ieri dupa-amiaza, anchetatorii au sapat pe un teren de langa cartierul „Confectii“ din Arad, unde presupusul autor al crimelor, Gheorghe Toma, le-ar fi ingropat pe concubina sa si pe fiica acestora, in varsta de 22 de ani. Femeile au disparut in conditii suspecte la o distanta de cateva luni, in 1997 si respectiv, 1998, anchetatorii stabilind ca ele erau adesea maltratate de barbat. Toma era suspect de cativa ani de uciderea celor doua femei, insa anchetatorii nu au avut destule probe pentru a dovedi comiterea crimei.

'Suspectul are profilul unui criminal in serie>>
Gheorghe Toma mai este acuzat ca, in anul 2003, a omorat un cetatean italian de 73 de ani, stabilit in Arad. Italianul Rinaldo Rinaldi fost gasit mort in apartamentul in care locuia, fiind injunghiat in piept cu 20 de lovituri de cutit. La fata locului a fost descoperita si o urma de sange care nu apartinea italianului. Recent, profilul ADN a fost confruntat cu cel al lui Toma, stabilindu-se ca acestea se potrivesc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.