Divizia de securitate informatica a Grupului Softwin, Bitdefender, a prezentat recent topul celor mai periculosi virusi care au circulat prin calculatoarele romanilor in luna mai. Pe primele locuri se situeaza o noua generatie de virusi care i

Divizia de securitate informatica a Grupului Softwin, Bitdefender, a prezentat recent topul celor mai periculosi virusi care au circulat prin calculatoarele romanilor in luna mai. Pe primele locuri se situeaza o noua generatie de virusi care infecteaza fisierele pe care utilizatorii le descarca prin serverele de file-sharing, adica filme, muzica, jocuri, aplicatii software etc. Pe primul loc se afla Puce.G, o noua varianta a unui virus mai vechi, care infecteaza fisiere transmise prin site-urile file-sharing, iar pe locul doi, Win32.Worm. Rjump.B.
Recomandari
Bitdefender va recomanda sa folositi un program antivirus pe care sa va puteti baza. Nu deschideti e-mailurile provenite din surse necunoscute sau in care nu aveti incredere. De asemenea, nu deschideti atasamentele mesajelor cu subiect suspect sau neasteptat. Daca doriti sa le deschideti, mai intai salvati-le pe hard-disk si scanati-le cu un program antivirus actualizat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.