Dupa un excelent 1-1 in Franta, inregistrat vineri, "tricolorii mici" au avut mari dificultati in a trece de reprezentativa similara a micutului stat insular, mai ales ca echipa lui Sandoi a jucat aproape tot meciul in inferioritate numerica, dupa el
Dupa un excelent 1-1 in Franta, inregistrat vineri, "tricolorii mici" au avut mari dificultati in a trece de reprezentativa similara a micutului stat insular, mai ales ca echipa lui Sandoi a jucat aproape tot meciul in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui Hristu Chiacu, din minutul 15. Mijlocasul de la Wisla a vazut rosu direct dupa o intrare tare asupra lui Falzon, iar apoi "tricolorii" s-au straduit sa suplineasca absenta acestuia si sa atace cat mai mult poarta malteza. Misiunea parea ca se mai usureaza in minutul 75, cand arbitrul a stabilit egalitatea numerica, prin eliminarea fundasului Farrugia, care a vazut al doilea cartonas galben. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Palimaru (foto), abia intrat pe teren, ieseanul a profitat de o gafa a portarului Montfort, in minutul 95. Partida s-a incheiat cu inca o eliminare, a lui Ninu. Emil Sandoi a folosit echipa Pantilimon - Scarlatache, Ninu, Mardare, Sepsi - Torje, Ropotan, Chiacu, Keseru - Deac, Cigan. Romania-tineret are, dupa primele doua jocuri, patru puncte, si asteapta cu incredere partidele din toamna, pe 11 sau 12 septembrie acasa cu Bosnia si pe 13 sau 14 noiembrie in deplasare cu Tara Galilor. Intr-o alta partida disputata tot marti seara, echipa Under 19 a Romaniei a pierdut cu 0-2 meciul cu Serbia, disputat in cadrul grupei de elita organizate in Elvetia, si a ratat prezenta la turneul final. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.