Editia de weekend a Cotidianului, care apare miine, va contine pagini fierbinti, de dezbatere sau de abordare inedita a unor teme fragile.

Va veti mira, poate, dar bogatia este in Romania un subiect extrem de sensibil. Mai ales ca ne-a
Editia de weekend a Cotidianului, care apare miine, va contine pagini fierbinti, de dezbatere sau de abordare inedita a unor teme fragile.

Va veti mira, poate, dar bogatia este in Romania un subiect extrem de sensibil. Mai ales ca ne-am gindit sa scriem despre felul in care banii te pot schimba nu numai in rau, ci si in bine.

Doua evenimente vor domina weekendul si amindoua vor fi bine reprezentate: Parada Gay si Bookfest. Am renuntat la tot scandalul anual cu gay si anti-gay si am invitat critici din domenii culturale variate, carte, teatru sau film sa ne povesteasca influenta temei homosexualitatii sau a figurii gay-ului in artele pe care le comenteaza. In plus, ni se pare cool sa fii hetero si sa mergi la Gay Parade. Cititi argumentele miine.

Bookfest va fi foarte bine reprezentat pe mai multe pagini cu recomandari - cele mai tari evenimente si o selectie cu cele mai bune titluri pentru care merita sa te duci la tirgul de la Romexpo.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.