Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a trimis lui Basescu o scrisoare deschisa prin care isi explica refuzul de a conduce delegatia PNL ce va participa la consultarile de la Cotroceni, invocand faptul ca in spatele acestui demers prezidential se afla

Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a trimis lui Basescu o scrisoare deschisa prin care isi explica refuzul de a conduce delegatia PNL ce va participa la consultarile de la Cotroceni, invocand faptul ca in spatele acestui demers prezidential se afla un joc politic bazat pe minciuna.

Iata mai jos textul scrisorii:

"Domnului Traian BasescuPresedintele RomanieiDomnule Traian Basescu,Am constatat cu amaraciune cum, in ultimele zile, sub pretextul unor negocieri cu partidele politice pentru depasirea unei crize politice pe care tot dumneavoastra ati declansat-o, viata politica romaneasca a fost marcata de haos si instabilitate. Desi nu imi este greu sa inteleg care sunt motivele care va determina sa puneti atata energie in destabilizarea partidelor politice, nu imi explic lipsa totala de intelegere pe care o manifestati fata de promovarea intereselor reale ale Romaniei.In anul 2004 le-am promis romanilor ca o sa traiasca bine si am crezut in aceasta promisiune. Noi, cei din Partidul National Liberal, ne-am indeplinit promisiunea facuta milioanelor de romani care ne-au votat, performantele economice si imbunatatirea continua a traiului zilnic in ultimii doi ani fiind o realitate de necontestat si un merit al Guvernului Romaniei. Acum, cand Romania mai are atat de multe obiective de indeplinit in relatia cu Uniunea Europeana, cand putem asigura romanilor o viata la nivel european, incercarile dumneavoastra de destabilizare lovesc direct in interesele a 22 de milioane de oameni, oameni care asteapta de la noi dovezi de luciditate si clarviziune.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.