Nationala de rugby a Romaniei a fost infranta in primul meci de la IRB Nation Cup de echipa secunda a Africii de Sud, Emerging Springboks, cu un sever 7-61. Odata cu prima zi a turneului, rugbystii s-au laudat si cu noul lor stadion, „Arcul de
Nationala de rugby a Romaniei a fost infranta in primul meci de la IRB Nation Cup de echipa secunda a Africii de Sud, Emerging Springboks, cu un sever 7-61. Odata cu prima zi a turneului, rugbystii s-au laudat si cu noul lor stadion, „Arcul de Triumf“, realizat in cea mai mare masura cu banii veniti de la Federatia Internationala.

Bere, mititei, fete frumoase si aproape 3.000 de spectatori au creat decorul in prima zi a puternicului turneu rugbystic IRB Nations Cup, organizat, in premiera, de Romania. Pe langa faptul ca turneul a adus la Bucuresti echipe foarte bune ale rugbyului mondial, s-a inaugurat cu aceasta ocazie si noul stadion „Arcul de Triumf“, acolo unde „stejarii“ vor disputa partidele de pe teren propriu. O arena cu 5.000 de locuri si toate dotarile necesare pentru acest sport a costat Federatia peste 750.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.