Un caz cutremurator a scandalizat comunitatea locala din Alba-Iulia, zeci de familii fiind in stare de soc, dupa ce au aparut informatii despre o eleva de liceu care a infectat voluntar cu SIDA mai multi colegi. Autoritatea de Sanatate Publica

Un caz cutremurator a scandalizat comunitatea locala din Alba-Iulia, zeci de familii fiind in stare de soc, dupa ce au aparut informatii despre o eleva de liceu care a infectat voluntar cu SIDA mai multi colegi. Autoritatea de Sanatate Publica si Politia din Alba au declansat o ancheta intr-un liceu cu profil tehnologic din localitate.
Fata, in varsta de 15 ani, ar fi intretinut relatii sexuale neprotejate cu mai multi colegi, desi stia ca este infectata cu o boala transmisibila, posibil SIDA. La randul sau, seful Inspectoratului Judetean de Politie Alba, comisarul-sef Tudor Grindean, a declarat ca politistii s-au autosesizat si au inceput si ei o ancheta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.