Seceta prelungita din ultimele luni in judetul Constanta a facut ca nivelul apei sa scada semnificativ pe toate cursurile de apa din zona. In mai multe comune fantanile au secat si multe din zonele afectate nu sunt racordate la sistemul centralizat
Seceta prelungita din ultimele luni in judetul Constanta a facut ca nivelul apei sa scada semnificativ pe toate cursurile de apa din zona. In mai multe comune fantanile au secat si multe din zonele afectate nu sunt racordate la sistemul centralizat de alimentare cu apa. In mai multe comune in care exista un sistem centralizat de distributie s-a luat deja masura distribuirii cu program a apei, iar in cazul celor 60 de fantani secate, situate in 27 de sate si comune de pe tot teritoriul judetului, s-au dispus mai multe masuri. Primarii au obligatia sa creeze rezerve de apa potabila imbuteliata, sa rationalizeze apa existenta si sa caute surse alternative de alimentare, din zonele apropiate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.