Claudiu Secasiu, presedintele Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a declarat, pentru Rompres, ca nu va mai candida pentru un nou mandat la sefia CNSAS. "Mie mi s-a terminat mandatul si nu mai candidez pentru un altu
Claudiu Secasiu, presedintele Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a declarat, pentru Rompres, ca nu va mai candida pentru un nou mandat la sefia CNSAS. "Mie mi s-a terminat mandatul si nu mai candidez pentru un altul", a afirmat Claudiu Secasiu. El a precizat ca nu mai candideaza pentru un nou mandat si nu se va razgandi in aceasta privinta. Membrii Colegiului trebuiau sa aleaga, joi, un nou presedinte, insa, din cauza ca nu s-a intrunit cvorumul necesar, alegerea viitorului presedinte al Colegiului va avea loc martea viitoare, precizeaza Rompres.
Site-ul Hotnews.ro sustine ca presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu s-a retras din functie din motive "personale".
Pentru postului lui Secasiu si-au depus candidaturile Ladislau Csendes (UDMR) si Laurentiu Tanase (PSD), anunta Hotnews.ro. Csendes se bucura de sustinerea a 6 dintre membrii Colegiului, printre care Ticu Dumitrescu, Mircea Dinescu. De cealalta parte, Laurentiu Tanase este sustinut de Constantin Buchet ( PRM), Cazimir Ionescu (PSD), Corneliu Turianu (PD) si Florian Chiritescu (PSD).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.