Drida a fost ofertat de Politehnica Iasi, dar suma de 300.000 de dolari ceruta de oficialii Jiului a dus la esuarea transferului. "Cine e Drida? Eu nici nu-l cunosc pentru ca nu l-am vazut deloc. Am auzit doar ca este accidentat, atata stiu de el", a
Drida a fost ofertat de Politehnica Iasi, dar suma de 300.000 de dolari ceruta de oficialii Jiului a dus la esuarea transferului. "Cine e Drida? Eu nici nu-l cunosc pentru ca nu l-am vazut deloc. Am auzit doar ca este accidentat, atata stiu de el", a spus si antrenorul principal Gheorghe Poenaru. Sdrobis a mai afirmat printre altele ca Jiul se pregateste sa transfere trei jucatori de la CFR Timisoara, cu varste cuprinse intre 19 si 22 de ani: Dragalina, Scarlatescu si Grigore. "Sunt jucatori foarte talentati si sunt sigur ca vor pune umarul al reconstructia echipei de la Petrosani", a spus Sdrobis. Si mijlocasul Mircea Gheorghe a afirmat ca doreste sa paraseasca formatia petroseneana pentru ca vrea sa evolueze la o echipa din Liga I si ca i-a comunicat patronului intentia sa de a parasi clubul. "Sincer, eu vreau sa joc tot in prima liga, nu as vrea sa mai raman la Petrosani, dar asta depinde numai de club daca imi va da drumul, pentru ca eu mai am contract pentru o perioada de inca un an cu Jiul", a spus Gheorghe. Altfel, suporterii au afirmat ca nu isi mai doresc ca echipa lor sa revina curand in Liga I. "Atata timp cat Steaua este mai iubita la Petrosani decat Jiul, la ce sa mai promovam? Sa vina lumea la meciuri si sa scandeze numele altei echipe? Ne meritam soarta", a spus unul dintre liderii galeriei. Conform site-ului oficial al clubului, portarul Catalin Multescu a fost desemnat cel mai bun jucator al "minerilor" in sezonul 2006-2007, iar goal-keeper-ul nu exclude varianta intoarcerii sale la Petrosani. "Sunt placut surprins ca fanii nu m-au uitat si acest lucru ma bucura. Chiar ma gandesc sa revin la Jiul pentru ca mi-a trecut supararea pe patron si Jiul a ramas in sufletul meu. Eu nu sunt genul de om care sa tina ranchiuna si daca Jiul va avea nevoie de mine voi fi alaturi de echipa, chiar le doresc jucatorilor sa revina cat mai repede in prima liga", a spus Multescu, acum sub contract cu Ceahlaul. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.