Scrisoarea trimisa de Calin Popescu Tariceanu presedintelui Traian Basescu a fost creata de calculatorul "Dan", al companiei First One Communications, dupa cum se arata in proprietatile fisierului Word remis redactiilor, anunta Hotnews.ro.  Site
Scrisoarea trimisa de Calin Popescu Tariceanu presedintelui Traian Basescu a fost creata de calculatorul "Dan", al companiei First One Communications, dupa cum se arata in proprietatile fisierului Word remis redactiilor, anunta Hotnews.ro. Site-ul respective precizeaza ca acest amanunt nu este rezultatul unei investigatii jurnalistice, ci o descoperire a forumistilor HotNews.ro. Informatia a fost verificata si de noi si rezulta ca documentul care cuprinde scrisoarea premierului Calin Popescu Tariceanu catre presedintele Traian Basescu a fost scris la computerul "Dan". Printre actionarii "First One Communications" se numara sora lui Dan Andronic, precum si o societate la care administrator este acelasi Dan Andronic, fostul sef al campaniei electorale PSD din 2004 si "creierul" actualei strategii a PNL, relateaza Hotnews.ro. Andronic a declarat insa pentru HotNews.ro ca nu este autorul scrisorii lui Tariceanu catre Basescu. Contactat de HotNews, Dan Andronic a precizat ca documentul a fost trimis probabil de reprezentantii PNL pentru ca First One Communications sa-l traduca in engleza si sa-l trimita celor doi consilieri ai companiei: Tal Sielberstein si Arthur Finkelstein. Dan Andronic a recunoscut in luna martie pentru Cotidianul ca intre una din firmele in care este implicat si PNL exista un contract comercial, care are insa clauze de confidentialitate.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.