Secretarul de Stat al Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Balint Porcsalmi, participa azi la reuniunea de la Luxemburg a Consiliului pentru Transporturi, Telecomunicatii si Energie al Uniunii Europene, unde se va da votul pentru a
Secretarul de Stat al Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Balint Porcsalmi, participa azi la reuniunea de la Luxemburg a Consiliului pentru Transporturi, Telecomunicatii si Energie al Uniunii Europene, unde se va da votul pentru acceptarea propunerii de Regulament privind reglementarea tarifelor de roaming, se anunta intr-un comunicat. Romania va vota pentru reducerea tarifelor de roaming intrucat Regulamentul aduce beneficii consumatorilor, protejandu-i impotriva unor tarife excesive de utilizare a serviciilor de roaming, permitand in acelasi timp dezvoltarea sectorului de comunicatii si promovarea concurentei pe piata telefoniei mobile. Totodata, Secretarul de Stat Balint Porcsalmi va avea intalniri bilaterale cu Ministrul de Stat pentru Industrie din Marea Britanie, Margaret Hodge, precum si cu Mario Lino, Ministrul pentru Lucrari Publice, Transporturi si Comunicatii din Portugalia, tara ce va prelua presedintia UE, incepand cu 1 iulie 2007. In data de 23 mai 2007, Parlamentul European a votat in favoarea adoptarii Regulamentului privind reglementarea tarifelor de roaming.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.