Spectatorii festivalului B'Estival, ce va avea loc la Romexpo intre 29 iunie si 1 iulie, nu vor putea cumpara mancare si bautura cu bani cash, ci doar pe baza unor jetoane. Acestea vor putea fi procurate de la casieria festivalului, iar la sfarsitul
Spectatorii festivalului B'Estival, ce va avea loc la Romexpo intre 29 iunie si 1 iulie, nu vor putea cumpara mancare si bautura cu bani cash, ci doar pe baza unor jetoane. Acestea vor putea fi procurate de la casieria festivalului, iar la sfarsitul fiecarei zile, jetoanele in plus vor putea fi schimbate in bani, insa regulile nu se opresc aici. Cei care detin un bilet pentru o singura zi sunt nevoiti sa nu paraseasca incinta festivalului, pentru ca biletul isi va pierde valabilitatea, iar posesorul nu va mai putea intra inapoi. In schimb, cei cu abonamente pe doua sau trei zile vor putea intra si iesi liber din zona festivalului, pe baza unei bratari. Aceasta va permite accesul in zona publica si va trebui purtata pe toata durata festivalului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.