Narcis Raducan nu a facut alegerea cea mai buna atunci cand a dat AEK Larnaca pe AEL Limasol. Ultima echipa cipriota la care a jucat i-a ramas datoare fotbalistului cu trei salarii, adica 20.000 de dolari. "E un club la care au aparut p

Narcis Raducan nu a facut alegerea cea mai buna atunci cand a dat AEK Larnaca pe AEL Limasol. Ultima echipa cipriota la care a jucat i-a ramas datoare fotbalistului cu trei salarii, adica 20.000 de dolari. "E un club la care au aparut problemele financiare. Cat am jucat eu acolo, s-au schimbat trei antrenori", a dezvalut actualul jucator al Ceahlaului. Zece fosti colegi de-ai lui Narcis de la AEL au depus memorii la UEFA, prin care isi cer drepturile banesti. Raducan este singurul nedreptatit care inca nu s-a luat la tranta cu patronii clubului din Cipru. "Deocamdata, sunt prins cu alte treburi. Voi face si eu o plangere la UEFA, pentru ca am muncit pentru acei bani", s-a confesat mijlocasul lui Viorel Hizo.
Vrea scoala de fotbal
Alearga de unul singur, pentru ca trebuie sa fie in forma atunci cand antrenorul, care are o slabiciune pentru el, va da startul pregatirilor. Alearga, dar este cu mintea la viitoarea investitie. Vrea sa-si faca o scoala de fotbal. "De cand mi-am propus asta, toti prietenii mei ma intreaba cand ii dau drumul, ca vor sa-si vada copiii la antrenamente, la scoala mea", spune Raducan. Problema cea mare: ii lipseste pamantul. A facut demersuri pe langa primarie pentru a concesiona doua terenuri de handbal de la o scoala din centrul orasului. "Ar fi un castig pentru toti. Daca reusesc sa ajung la o intelegere cu primaria, voi face o baza sportiva moderna. Teren sintetic, nocturna, vestiare. Iar copiii de la scoala vor avea terenuri adecvate pentru orele de sport", intra in amanunte fotbalistul. Spera la o concesionare pe 25-30 de ani. "Dupa aceasta perioada, voi lasa totul scolii respective. Nu ma gandesc sa scot bani repede din aceasta afacere. Am rabdare. Dupa ce ma voi lasa de fotbal, ma voi implica total in acest proiect", conchide Narcis Raducan.
David, peste Narcis
Baiatul cel mare al fotbalistului, David (foto, alaturi de Narcis si de fratele mai mic, Iustin), si-a inceput cariera sportiva in urma cu doi ani, la o scoala privata din Larnaca. Se pare ca fiul de sapte ani mosteneste talentul tatalui. Echipa lui a invins favorita turneului de juniori, Hapoel Nicosia, cu 4-3, golul decisiv fiind opera micutului David. "Cand am jucat la AEK Larnaca si la AEL Limasol nu am reusit sa inving Hapoel. A facut-o fiul meu!", spune plin de mandrie Narcis.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.