Pentru politicieni, amantele par sa fie un accesoriu de lux, ca si ceasurile scumpe de zeci de mii de euro sau masinile extravagante. Este si cazul deputatului PD Dumitru Becsenescu, pe care CANCAN l-a descoperit in bratele unei amante,

Pentru politicieni, amantele par sa fie un accesoriu de lux, ca si ceasurile scumpe de zeci de mii de euro sau masinile extravagante. Este si cazul deputatului PD Dumitru Becsenescu, pe care CANCAN l-a descoperit in bratele unei amante, o tanara secretara blonda, caruia parlamentarul i-a cumparat un Mercedes si i-a inchiriat un apartament in Bucuresti, ca sa fie mai aproape de el.
Povestea de iubire dintre Becsenescu (41 de ani) si femeia de 23 de ani are un puternic iz de telenovela. Deputatul este casatorit cu Stefania Nicoleta, cu care are doi baieti, Stefan Robert si Dumitru Denis. Amanta, despre care am aflat ca se numeste Iulia, a fost si ea casatorita, dar a divortat dupa ce l-a cunoscut pe Becsenescu.


GRABITA. A doua zi dimineata, Iulia a plecat pe la 07.15


Din informatiile noastre, idila dintre cei doi s-a legat in urma cu circa doi ani, cand actuala amanta, absolventa de liceu, s-a angajat ca secretara la firma deputatului. Usor, usor, Becsenescu s-a apropiat de Iulia si dupa ce el s-a mutat la Bucuresti, ea l-a urmat. Parlamentarul i-a dat bani sa inchirieze un apartament in zona Piata Muncii si, in plus, a cumparat, in leasing, de la SC "Beatrice" SRL un Mercedes clasa A, maro, pe care acum il conduce Iulia. Nici el nu sta rau la capitolul masini, avand un Lexus cu numarul VL-01-ANT (n.n. - prescurtarea de la firma lui, "Antares") si un Volskwagen Touareg.
Paparazzii CANCAN au urmarit-o pe amanta si deopotriva pe deputatul de Valcea. Aceasta a ajuns acasa la orei 21.00. Becsenescu a ajuns in jurul orei 23.00 in zona Piata Muncii si a intrat in blocul Iuliei, de pe bulevardul Decebal, de unde a iesit a doua zi, dimineata, la ora 09.00. Mai matinala, Iulia a plecat de acasa pe la 07.15, lasandu-l pe deputat sa-si bea singur cafeaua.


A votat pentru suspendarea lui Basescu
Inainte de Revolutie, Becsenescu a fost ofiter de marina. In ?94, a intrat in afaceri, iar in 2004 a devenit deputat de Valcea din partea Partidului Umanist Roman (PUR), redenumit, ulterior, Partidul Conservator (PC). In 2005, el a fost propulsat de catre formatiunea lui Dan Voiculescu ca observator in Parlamentul European.
Anul acesta, Becsenescu a fost unul dintre cei 322 de parlamentari care au votat pentru ca Traian Basescu sa fie suspendat. Cu o zi inainte de referendum, el a redactat insa o scrisoare in care s-a dezis de votul impotriva presedintelui si a "dezertat" de la Conservatori, aciuandu-se la Partidul Democrat (PD). Din acest punct de vedere, a jucat cartea castigatoare, intrucat Traian Basescu a fost reconfirmat ca presedinte, iar PD s-a consolidat.

Al patrulea ca avere dintre politicieni
Numele deputatului Becsenescu apare in Topul celor mai bogati 300 de romani. Averea lui a fost estimata la 42 de milioane de dolari, fiind al patrulea dintre cei mai instariti politicieni, dupa Dan Voiculescu, George Copos si Verestoy Attila. Becsenescu este presedintele grupului de firme "Antares", care a investit masiv in domeniul transporturilor, in imobiliare si in turism, dar si in productia de usi metalice si distributia de gaz lichefiat. De compania lui s-au legat mai multe scandaluri ce privesc obtinerea in conditii dubioase a unor contracte grase de la CFR Marfa si ANL. In Ramnicu-Valcea, compania deputatului PD detine o autogara, iar pe litoral, deputatul este proprietarul a doua hoteluri. Presa din Valcea a dezvaluit, recent, ca imperiul lui Becsenescu ar fi zdruncinat de datorii si ca s-ar prefigura falimentul acestuia.
Politicienii cu amante
Becsenescu este doar unul dintre politicienii care au amanta. CANCAN a dezvaluit de curand legatura dintre Emil Boc si Liliana Calin, o femeie de afaceri pe care liderul PD a castigat-o facandu-i cadou mai multi ursuleti de plus, dar si contracte cu Primaria Cluj. Revista Ciao! a descoperit ca si fostul vicepremier, George Copos, are amanta, o anume Elena Stoica, fosta secretara la firmele miliardarului, dar care, intre timp, a fost promovata in functia de director. De asemenea, Ciao! a dezvaluit, nu cu mult timp in urma, ca fostul premier Petre Roman a divortat pentru amanta lui, cantareata Silvia Chifiriuc, cu care s-a mutat impreuna intr-o casa din cartierul Baneasa al Capitalei.
Click aici pentru a vedea mai multe poze


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.