Portarul Emilian Dolha, ultima oara la Wisla Cracovia, a semnat, marti seara, un angajament pe trei ani cu gruparea poloneza Lech Poznan, din postura de jucator liber de contract, informeaza site-ul oficial al clubului din Poznan. "Chiar vroiam sa ra
Portarul Emilian Dolha, ultima oara la Wisla Cracovia, a semnat, marti seara, un angajament pe trei ani cu gruparea poloneza Lech Poznan, din postura de jucator liber de contract, informeaza site-ul oficial al clubului din Poznan. "Chiar vroiam sa raman la Wisla, dar din cauza conducerii acest lucru nu s-a putut. Lech Poznan a fost de acord cu toate cerintele mele, este un club important, cu suporteri infocati", a spus Dolha, citat de Gazeta Wyborcza. Lech Poznan a ocupat locul sase in editia trecuta de campionat.
Dolha a incheiat colaborarea cu gruparea poloneza Wisla Cracovia deoarece aceasta nu a folosit optiunea de prelungire a contractului.
In varsta de 27 de ani, Dolha a venit la Wisla in vara anului 2006, el mai evoluand la Gloria Bistrita (1996-1999), Olimpia Satu Mare (1999-2000) si Rapid (2000-2006).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.