Un producator de la OTV a fost prins in flagrant delict primind 2.000 de euro de la primarul localitatii sibiene Blajel, implicat intr-un litigiu civil in care postul de televiziune ar fi constatat anumite nereguli, informeaza surse judiciare,

Un producator de la OTV a fost prins in flagrant delict primind 2.000 de euro de la primarul localitatii sibiene Blajel, implicat intr-un litigiu civil in care postul de televiziune ar fi constatat anumite nereguli, informeaza surse judiciare, citate de Mediafax. Prinderea in flagrant delict a lui Cristian Petcuta, producator de televiziune care inchiriase spatiu de emisie la OTV, a avut loc in 4 iunie. Producatorul ceruse primarului localitatii Blajel suma de 3.000 de euro pentru a nu difuza date compromitatoare la adresa edilului. Primarul s-a adresat procurorilor Parchetului Tribunalului Sibiu care au organizat prinderea producatorului, la flagrant fiind folosita suma de 2.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.