Clubul Sportiv al Armatei Steaua a aniversat ieri 60 de ani de existenta. Festivitatea a avut loc la Centrul Militar National, Sala de Marmura. "Ma simt onorat si obligat sa mentin la nivel cat mai inalt performantele acestui club", a declarat George
Clubul Sportiv al Armatei Steaua a aniversat ieri 60 de ani de existenta. Festivitatea a avut loc la Centrul Militar National, Sala de Marmura. "Ma simt onorat si obligat sa mentin la nivel cat mai inalt performantele acestui club", a declarat George Boroi, comandantul CSA Steaua. Infiintat in anul 1947, din initiativa unor inimosi ofiteri ai Armatei Romane, sub denumirea initiala AS Armata, clubul militar cuprindea un numar de sapte sectii sportive: fotbal, scrima, volei, box, tir, atletism si tenis. Anul infiintarii CSA Steaua este innobilat cu primul titlu de campion national din istoria sa, obtinut de regretatul tenisman Gheorghe Viziru. Pentru aducerea in atentie a acestui eveniment aniversar si angajarea Clubului Steaua la continuarea cresterii faimei sportului romanesc, Jurnalul National il declara pe George Boroi "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.