O parte dintre ministrii Guvernului Adrian Nastase, dar si multi alti politicieni, au raspuns ieri invitatiei fostului lor sef si au participat ieri, la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, la lansarea volumului de reflectie si analiza politica
O parte dintre ministrii Guvernului Adrian Nastase, dar si multi alti politicieni, au raspuns ieri invitatiei fostului lor sef si au participat ieri, la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, la lansarea volumului de reflectie si analiza politica intitulat „Romania europeana“. Printre acestia s-au aflat Eugen Bejinariu, fost secretar general al Guvernului, Rasvan Theodorescu, fost ministru al culturii, Ovidiu Branzan, de la sanatate, fostul ministru al transporturilor- Miron Mitrea, Rodica Stanoiu, fost ministru al justitiei, mai-marele SRI din perioada guvernarii PSD Radu Timofte si Ovidiu Musetescu, cel care a condus AVAS in perioada cat Adrian Nastase era premier. Numitorul comun al celor prezenti l-a reprezentat nemultumirea fata de actuala conducere a PSD.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.