Nadia Comaneci a anuntat ca isi construieste casa in Romania. Mai precis in Bucuresti. „Ma intorc la radacini. Nu o sa-mi fac locuinta in Onesti. Imi voi construi ceva in Bucuresti, am inceput deja. Asta nu inseamna ca ma voi muta aici. Doar c
Nadia Comaneci a anuntat ca isi construieste casa in Romania. Mai precis in Bucuresti. „Ma intorc la radacini. Nu o sa-mi fac locuinta in Onesti. Imi voi construi ceva in Bucuresti, am inceput deja. Asta nu inseamna ca ma voi muta aici. Doar ca simt nevoia sa-mi construiesc ceva si in tara. Nu stiu cat voi locui aici, pentru ca deocamdata nu stam mai mult de o saptamana nici la resedinta noastra oficiala din Oklahoma. Suntem mai mult pe drumuri, iata, am venit si acum aici, in Bacau, cu totii, si cu sotul si cu Dylan, fiul meu, si l-am vazut pe tata la Onesti. Am venit la lansarea albumului judetului Bacau, dar cel mai mult m-am bucurat ca l-a vazut tata pe cel mic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.