La 40 de ani, Madalina Manole a pus piciorul in prag si a decis sa devina mama, chiar daca s-a vazut nevoita sa o faca pe cale artificiala. Cantareata isi doreste cu disperare un copil de la barbatul pe care il iubeste, Mircea Petru, su

La 40 de ani, Madalina Manole a pus piciorul in prag si a decis sa devina mama, chiar daca s-a vazut nevoita sa o faca pe cale artificiala. Cantareata isi doreste cu disperare un copil de la barbatul pe care il iubeste, Mircea Petru, sunetist la Pro TV. Tocmai de aceea, "Fata cu parul de foc" a inceput cu ceva timp in urma inseminarea in vitro, iar acum asteapta cu emotii mari rezultatele tratamentului. In urma cu doua zile, Madalina a fost vazuta la Maternitatea Giulesti intrand in cabinetul celebrului doctor ginecolog Bogdan Marinescu, expert in probleme de fertilitate. Se pare ca in momentul de fata, artista este in faza in care ar putea primi un raspuns pozitiv si vestea venirii primului sau copil. Desi au existat zvonuri conform carora ar fi deja insarcinata, lucrurile nu au stat tocmai asa. "Acum, as putea spune ca nu sunt gravida si eu chiar sa fiu. Prezenta mea in cabinetul domnului doctor Marinescu este pe deplin justificata", ne-a marturisit Madalina.
Nunta departe de ochii lumii
In ceea ce priveste planurile legate de nunta, Madalina Manole si Mircea Petru au hotarat sa-si oficializeze relatia in momentul in care copilul lor isi va anunta venirea pe lume. Nunta nu reprezinta pentru ei o prioritate. "Nu mai avem 20 de ani ca sa urmam formula clasica. Vom lua lucrurile invers. Ne gandim la bebe, apoi la o casa, caci un apartament la bloc cu doua camere ar deveni neincapator, apoi la cununie. Si, oricum, nu vom face public acest eveniment care ne priveste doar pe noi si pe familiile noastre. Nu este un motiv de promovare, ci o bucurie personala. Va fi intima si restransa", sustine cantareata. Intre timp, Madalina isi vede de cantari, despre care spune ca ii asigura traiul, si a pus la punct un nou album pe care intentioneaza sa-l lanseze in aceasta vara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.