Lafarge Agregate Betoane, divizie a grupului Lafarge Romania, a finalizat o investitie de 3 milioane euro intr-o instalatie mobila de agregate pentru asfalt cu o capacitate de productie de 150 tone pe ora. Instalatia poate fi transportata usor pe dru
Lafarge Agregate Betoane, divizie a grupului Lafarge Romania, a finalizat o investitie de 3 milioane euro intr-o instalatie mobila de agregate pentru asfalt cu o capacitate de productie de 150 tone pe ora. Instalatia poate fi transportata usor pe drumurile din Romania, fiecare unitate cantarind mai putin de 45 tone, iar pentru repunerea in functiune a intregii instalatii dupa transport si descarcare sunt necesare doua ore. Activitatea de agregate si de betoane din Romania a grupului Lafarge este reprezentata de societatile Lafarge Agregate Betoane, Lafarge Comnord si Lafarge Betoane, prezente in mai mult de jumatate dintre judetele tarii si operand in 14 statii de betoane, 7 cariere, 6 balastiere si un depozit de agregate. Cifra de afaceri a Lafarge Agregate Betoane a crescut anul trecut cu 66,8%, la 106,8 milioane lei, iar profitul net s-a majorat de aproape patru ori fata de 2005, la 9,4 milioane lei. Pentru acest an, compania va aloca circa 20 de milioane de euro pentru investitii. Operatiunile grupului Lafarge, prezent in Romania din 1997, sunt reprezentate de Lafarge Ciment, Lafarge Agregate si Betoane, Lafarge Arcom Gips. Cele trei divizii ale grupului au inregistrat anul trecut o cifra de afaceri totala de aproximativ 275 de milioane de euro, in crestere cu 20% fata de nivelul din 2005. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.