Directorul general al Romtelecom, Yorgos Ioannidis, a anuntat ca sunt in curs o serie de negocieri pentru lansarea unei oferte a operatorului de telefonie fixa care sa includa, in acelasi pachet, servicii de Internet, cablu TV, telefonie fixa si tele
Directorul general al Romtelecom, Yorgos Ioannidis, a anuntat ca sunt in curs o serie de negocieri pentru lansarea unei oferte a operatorului de telefonie fixa care sa includa, in acelasi pachet, servicii de Internet, cablu TV, telefonie fixa si telefonie mobila, se arata intr-un comunicat. Operatorul de telecomunicatii Romtelecom a anuntat ca va investi, in 2007, aproximativ 200 milioane de euro pentru modernizarea retelei si diversificarea ofertei de produse si servicii.
In ultimii sapte ani, compania a investit peste 1,5 miliarde euro, acestea fiind directionate catre modernizarea retelei si a sistemului de customer. Numai in anul 2006, valoarea investitiilor a depasit 200 milioane euro.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.