Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Nicholas Taubman, vorbeste despre increderea crescuta a investitorilor americani in Romania. Ambasadorul Taubman a declarat ca in fiecare zi afla despre interesul companiilor americane de a veni in Romania. In
Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Nicholas Taubman, vorbeste despre increderea crescuta a investitorilor americani in Romania. Ambasadorul Taubman a declarat ca in fiecare zi afla despre interesul companiilor americane de a veni in Romania. Inainte de referendumul pentru demiterea presedintelui Basescu, amabsadorul SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman, spunea ca tensiunile politice pot afecta credibilitatea tarii in ochii oamenilor de afaceri. Acum, cind premierul este amenintat cu motiunea de cenzura, iar Palatul Cotroceni a si anuntat ca vrea alt guvern, Nicholas Taubman prezinta o declaratie optimista. "Cred ca unghiul din care se uita companiile la Romania este unul pozitiv. Daca exista incertitudini, companiile straine se adapteaza greu. Incertitudinile au inceput sa dispara si consider ca increderea in Romania va reveni la 100% in viitorul apropriat", a declarat ambasadorul Nicholas Taubman.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.