AMENINTARI. Cosa Nostra in versiunea romaneasca tine capul de ziar al cotidianului francez Le progres, care relateaza ca un magistrat din orasul Lyon a fost pus sub protectie speciala dupa o perioada in care au circulat zvonuri despre o amenintare cu
AMENINTARI. Cosa Nostra in versiunea romaneasca tine capul de ziar al cotidianului francez Le progres, care relateaza ca un magistrat din orasul Lyon a fost pus sub protectie speciala dupa o perioada in care au circulat zvonuri despre o amenintare cu moartea din partea mafiei romane, relateaza Mediafax. Pe capul magistratului s-au pus "scoruri" de 100.000 de euro, pentru ca in final sa se ajunga la dublul sumei, dupa ce acesta a deschis o ancheta intr-o afacere de proxenetism cu ramificatii in Romania.

DILEMA. Sase grupuri pentru apararea drepturilor omului au trimis o interpelare executivului american pentru a cere lamurirea situatiei a 39 de persoane care ar fi intrat in custodia fortelor armate americane si despre care nu se mai stie nimic. Coalitia organizatiilor a declarat ca a intentat un proces federal in cazul celor 39 de persoane disparute.

PROTESTE. Aproximativ 1.000 de studenti, provenind din universitatile din Zhengzhou, orasul-capitala al provinciei Henan, in estul Chinei, au iesit miercuri seara pe strazi, in semn de protest fata de agresarea unei colege de catre agentii de ordine, relateaza Mediafax. Studentii au protestat impotriva coruptiei si a abuzurilor practicate de unii oficiali. Protestele trimit cu gandul la manifestatiile  studentesti reprimate in sange, din Piata Tiananmen, din 4 iunie 1989.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.